OVER Solid Ground (Nederlands)

Radical Selflove en -care door SOLID GROUND


Welkom!

Ik waardeer het dat je hier bent.


Ik ben Merel van Haastert. Wat is Solid Ground, wat doe ik en wie ben ik…

Wat is Radical Selflove and -care door SOLID GROUND?

Het is een beoefening waarmee door je jezelf top prioriteit maakt in jouw leven en in de eerste plaats zorgt voor jezelf, je beste zelf en volste potentie kan geven en delen met de wereld. Ik geloof dat het leven gegeven is door het Universum (dat is hoe ik het Goddelijke noem) om te leren leven en onszelf toe te voegen en delen. Ik geloof dat het leven vol van liefde en plezier hoort te zijn. Plezier is een teken van een ziel die emotioneel en spiritueel vervuld is, en daardoor kan delen vanuit overvloed. Ik geloof dat jij en ik altijd ondersteund zijn en aangemoedigd worden om ons volste mooie zelf te zijn en leven. De wereld heeft ons nodig precies zoals we zijn. Ik belichaam en adem deze beoefening. Het is de basis van waaruit ik mijn leven creëer en mijn werk doe.

Sta jij op een kruispunt van het leven, jouw leven en waar het heen gaat? Zit je middenin een verandering of transformatie? Voel je je onzeker over je volgende stap en of je die in de juiste richting maakt? In je privéleven of op werkgebied. Voelen je funderingen wankel? Ervaar je moeite met focussen en het hebben van een heldere visie over wat je zou willen? Bevind je je in omstandigheden die niet meer helemaal passend zijn of misschien zelfs ongemakkelijk en onveilig zijn? Zou je empathie en compassie kunnen gebruiken terwijl je jouw proces doormaakt?

Het is belangrijk dat je weet dat ik niet DE antwoorden heb. Ik loop naast je mee, help om je om te aarden. Samen gaan we onderzoeken. Als coach, Crone, Hoedster en Wijze Vrouw geef ik ondersteuning en creëer overzicht. Wanneer ik word uitgenodigd luister ik, begeleid, focus, vertaal, maak zichtbaar, zoom in en verzorg bedding. Ik deel inzichten en kennis, en daag individuele en overstemmende conditioneringen en patronen uit. Ik ben onconventioneel, direct, onbeschaamd, en eerlijk. Dat is de Solid Ground die ik creëer.

Mijn achtergrond ligt in het creatieve. Ik ben opgeleid tot balletdanseres. Ik heb ervaring in de kunst, ontwikkelingssamenwerking, personeelszaken, styling en interieur design, IT, en ik heb gewerkt als Project en Office Manager.

Ik voel mij bevoorrecht te kunnen werken en bij de KvK geregistreerd te staan als Wijze Vrouw en Hoedster. iets om wel degelijk bij stil te staan, omdat het voor eeuwen niet mogelijk was voor vrouwen. Ik sta op de schouders van menig grote vrouw, waarvan de meesten vergeten, onbenoemd, uit de geschiedenis geschreven. Door die voorlijnen kan ik mijn plek claimen en bloeien.

Bekijk op je gemak mijn website.

Mocht je mijn werk willen steunen? ga dan naar 'LEVERAGING SG'.


Merel van Haastert

april 2022Diensten van Solid Ground

Mijn werkzaamheden kunnen opgedeeld worden in vier categorieën.


1. Coaching

Ik bied een traject aan waarbij ik je begeleid en zo nodig refereer naar andere coaches, diensten, etc. ik werk voornamelijk in persoonlijke ontwikkeling, dat kan kan zowel zakelijke gebied als privé zijn.

Mogelijke doorverwijzing zijn extra.


2. Sociale projecten

Ik hou mij bezig met Vrouwenkracht en Inclusie. Op deze gebieden start ik aparte projecten. Zoals 'Let's sit and talk'. Zie aparte pagina op deze website.


3. Expertise delen

Ik kan uitgenodigd worden om te spreken, delen en schrijven over onderwerpen als Vrouwenkracht, Radical Selflove en Inclusie.


4. Bemiddeling bij arbeidsconflicten

Aparte pagina.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten