OVER SG (Nederlands)

Ik ben Merel van Haastert, energy & lifecycle support guide.

Wil je ondersteuning in het aanwenden van jouw innerlijke bron en kracht, omgaan met obstakels en uitdagingen, je voeten op vaste grond zetten en instaat zijn jouw beste leven te creëren?

Ik begeleid naar soevereiniteit en autonomie, solid ground zo gezegd, zodat jij instaat bent jouw beste leven te leven. Het is belangrijk dat je weet: Ik volg jouw aanwijzingen en geen specifieke methode; antwoorden konen van jou, ik heb DE antwoorden niet. Als Wijze Vrouw, Crone en Hoedster geef ik ondersteuning, verzorg bedding en creëer overzicht. Wanneer ik word uitgenodigd luister ik, begeleid, focus, vertaal, maak zichtbaar en zoom in. Ik daag individuele en overstemmende conditioneringen en patronen uit. Ik ben onconventioneel, direct, onbeschaamd, soeverein, autonoom en eerlijk.

Naast mijn werk als support guide, deel ik mijn inzichten en kenis in miin nieuwsbrief 'Plant your feet on SOLID GROUND'. Ik doe eveneens projecten als 'Hugs + Let's sit and talk' en geef workshops over droomanalyse en -taal.

Mijn achtergrond ligt in het creatieve. Ik ben ooit opgeleid tot balletdanseres. Ik heb ervaring in de kunstwereld, ontwikkelingssamenwerking, personeelszaken, styling en interieur design, en IT. Ik heb gewerkt als Project en Office Manager

Mocht je mijn werk willen steunen? Bekijk dan de pagina SG kaart / card'.

Merel van Haastert
maart 2023