OVER SG (Nederlands)

Ik ben Merel van Haastert, energy & lifecycle support guide.

Het is belangrijk dat je het volgende weet: Ik volg geen methode en heb DE antwoorden niet. Ik ben als begeleidster niet op die manier niet resultaatgericht. Als Wijze Vrouw, Crone en Hoedster geef ik ondersteuning, verzorg bedding en creëer overzicht. Wanneer ik word uitgenodigd luister ik, begeleid, focus, vertaal, maak zichtbaar en zoom in. Ik daag individuele en overstemmende conditioneringen en patronen uit. Ik ben onconventioneel, direct, onbeschaamd, soeverein, autonoom en eerlijk.

Naast mijn werk als support guide, deel ik mijn inzichten en keninis in miin nieuwsbrief 'Plant your feet on SOLID GROUND'. Ik doe eveneens projectene als 'Let's sit and talk' en geef workshops over droomanalyse en -taal.

Mijn achtergrond ligt in het creatieve. Ik ben ooit opgeleid tot balletdanseres. Ik heb ervaring in de kunstwereld, ontwikkelingssamenwerking, personeelszaken, styling en interieur design, en IT. Ik heb gewerkt als Project en Office Manager.

Ik voel mij bevoorrecht te kunnen werken en bij de KvK geregistreerd te staan als Wijze Vrouw en Hoedster. Iets om bij stil te staan, omdat het voor eeuwen niet mogelijk was. Ik sta op de schouders van menig grote vrouw, waarvan de meesten vergeten, onbenoemd, of uit de geschiedenis geschreven


Wat is Radical Selflove en -care door SOLID GROUND?

Dat is een beoefening waarmee je jezelf topprioriteit maakt in jouw leven en in de eerste plaats voor jezelf zorgt. Ik geloof dat het leven gegeven is met als doel om te leren leven. Ik geloof dat het leven vol liefde en plezier hoort te zijn. Plezier is volgens mij een teken van een ziel die emotioneel en spiritueel vervuld is en daardoor je kan delen vanuit overvloed. Jij en ik zijn altijd ondersteund en worden aangemoedigd om ons zelf te zijn. Ik belichaam deze beoefening. Het is de basis van waaruit ik mijn leven en werk creëer

Solid Ground

Mocht je mijn werk willen steunen? Bekijk dan de pagina SG kaart / card'.

Merel van Haastert

oktober 2022Diensten van Solid Ground

Mijn werkzaamheden kunnen opgedeeld worden in vier categorieën.


1.Energiewerk en expertise delen

In posts op mijn social media en via mijn nieuwsbrief ‘Plant your feet on SOLID GROUD’ deel ik inzichten, kennis en wijsheid.


2. Projecten

Ik hou mij bezig met soevereiniteit, autonomie, vrouwenkracht en inclusie. Zoals onder andere mijn project ‘Let’s sit and talk’ en de workshopserie ‘Create Your Dream Language’.


3. 'I am willing to be ME to create (my) SOLID GROUND' support

Mijn doel is de bekrachtiging van jouw innerlijke kracht zodat je zelf geïnformeerde keuzes kan maken. Ik bied een persoonlijk traject aan waarbij ik je tijdelijk begeleid en zo nodig refereer naar andere coaches, diensten, etc. Sessies starten vanaf 125,00 euro per uur, ex BTW. Het bijbehorende intakegesprek is kosteloos. Mogelijke doorverwijzing zijn extra.


4. Bemiddeling bij arbeidsconflicten

Aparte pagina.


5. Creatief proces en websitebouw

Komt binnenkort op een aparte website.