donderdag 24 november 2022

Recensie webbouw 'Wheel of Wisdom'

'Ik wilde een website en had geen idee waar te beginnen… had het idee dat het ingewikkeld, technisch en duur zou zijn. Dat bleek enorm mee te vallen. Merel heeft mij de stappen geschetst en heeft het hele proces gecoördineerd. Wat een zegen! Ze ging meteen aan de slag en betrok mij steeds op de momenten dat er inhoudelijk iets besloten of besproken moest worden. Haar werkwijze is vriendelijk, vlot en helder. Ik kon mij richten op de inhoud en wat ik wilde uitstralen. Merel vertaalde dit naar concrete uitvoering. De indeling, het logo, kleur en sfeer, maar ook de technische kant en overleg met derden nam zij onder haar hoede. Ze stemde steeds goed af met mij. Ze gaf mij ruimte waar ik het nodig had en stuurde op dingen die ik graag uit handen wilde geven. Dit alles maakte dat het maken van mijn website een heel prettige ervaring was! Bovendien ben ik heel blij met het resultaat!'

- Paula Mosterman, wheelofwisdom.eu


Ik mocht recent Paula begeleiden met het bouwen van haar website en haar online aanwezigheid en zichtbaarheid als Human Design Analyst. Haar bovenstaande woorden geven weer hoe zij het proces heeft ervaren.

Naast mijn werk als Energy & Lifecycle Support Guide breng ik expertise in het begeleiden van IT-processen (domein, hostingpakket, grafisch ontwerp en websitebouw). De cliënt staat centraal. Deze keer heb ik zelf de website gebouwd op een bestand format en hebben we iemand ingehuurd voor het maken van het uiteindelijke logo.

Behoefte aan begeleiding bij logo en webdesign? Neem contact met mij op via: connect@solidground-projects.nl