vrijdag 9 september 2022

Recensie Marlies Verda - Create Your Dream Language

Hieronder de recensie van Marlies Verda over de pilot 'Create Your Dream Language' van 2 september jl.. Als bonus heeft ze een bijpassende collage gemaakt. Hoe bijzonder!

De pilot zal omgezet worden naar een serie workshops over het lezen van je eigen droomtaal en creatief omgaan met je dromen. Tevens zal ik ergens een platform of iets dergelijks maken waar ook bijvoorbeeld instructie-, informatie- en verdiepingsvideo's gedeeld zullen worden.
Stay tuned!

Interesse in deze workshops of vragen erover, benader mij via: connect@solidground-projects.nl

----

Merel is iemand die je de tools aanreikt om de 'boodschappen' die in je droom verstopt zitten zelf te leren lezen/gebruiken. Door middel van vragen aan je te stellen beleefde ik echt zo’n gevoel van “ ja natuuurlijk!!” en “hoe heb ik het zo NIET kunnen zien?!”

Erg inspirerend was het om ook de dromen van andere deelnemers te horen en om ook aan hen vragen te durven stellen. Een mooi en boeiend proces wanneer je niet bang bent je open te stellen. Bij aanvang van de pilot geeft Merel je net genoeg achtergrondinfo bv. over Freud en Jung, om dan zelf meer op te gaan zoeken.

Merel is een prettige persoonlijkheid die op afstand blijft maar dichtbij komt wanneer je dat zelf aangeeft. Ze heeft ook een schat aan eigen dromen waar ze uit put.

Na de pilot heb ik over een nieuwe droom die ik meteen 's ochtends opschreef (tip van Merel) deze collage gemaakt. Een prettige droom over een wild zwijn dat bovenop mij kwam liggen en die ik bloemen voerde. (Kort samengevat.) Dus ook binnen mijn kunst - ik ben kunstenaar - zorgt het voor inspiratie!!

---

#recensie #dromen #dromenworkshop #dreams #createyourdreamlanguage #dromenlezen #solidground #pilot #dromentaal

PS: Mocht je interesse hebben in het werk van Marlies Verda, check @marlieskunstenzo  of marliesverda.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten